Nieuws

Hier vindt u alle nieuws van MASH. Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Zo kunnen wij informeren over onze nieuwtjes, extra koopzondagen en nieuwe collectie. Wij zullen uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan het verspreiden van de nieuwsbrief.

*Update 20-3-2020* Voor nu zijn wij nog steeds geopend! Tevens bezorgen we ook nog steeds, en uiteraard niet alleen onze bloemen. Wij hebben vele leuke items in de winkel die we ook met liefde bezorgen. Vraag naar de mogelijkheden. Wel zullen wij m.i.v heden de vrijdagavond om 18.00 gesloten zijn. 

Wist u dat wij ook bloemabonnementen aanbieden? Helemaal op maat, dus wilt u 1x per week, 2x per week of nog anders? Dat kan, we spreken samen een bedrag af en hoe vaak u een boeket (bezorgd?) wilt hebben.

Bloemwerk, boeketten bestellen? Wel zo handig, dan staat het voor u klaar! Mail info@mashgroningen.nl of bel ons gerust 050-2804715 en vraag naar de mogelijkheden. Sinds kort kunt u ook ook appen op nummer 06-17531128. Als u ons nummer opslaat, laat het ons weten en kunt u af en toe ook een leuke app van ons verwachten!

 

U kunt ten alle tijde bij ons terecht om uw bloemwerk te laten bezorgen. In en rondom de stad Groningen berzorgen wij zelf. Buiten de stad regelen wij voor u.

Wij verzorgen voor diverse klanten (bedrijfsmatig en particulier) bloem-abonnementen. U kunt er voor kiezen om b.v. wekelijks, 2-wekelijks of wanneer u wilt verse bloemen of een bloemstuk te ontvangen. Samen spreken we de frequentie en bedrag af. Ook kunnen we de bloemen gelijk in een vaas opmaken of we bezorgen u alleen de bloemen zodat u deze in uw eigen vaas kunt doen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor rouw- en trouwwerk. In overleg is alles mogelijk en willen we graag het bloemwerk voor u verzorgen waar u een goed gevoel bij heeft. Wij streven er naar om uw idee weer te geven wat passend voor u is.