Nieuws

Hier vindt u alle nieuws van MASH. Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Zo kunnen wij informeren over onze nieuwtjes, extra koopzondagen en nieuwe collectie.

We zijn “gewoon” weer open! Welkom!

Wij kunnen/ mogen een max. aantal klanten in onze winkel ontvangen. Om dit voor iedereen duidelijk te hebben, staan er winkelmandjes bij de ingang. Zijn de mandjes op? Dan even een klantenstop. 

Wil je graag bloemen of iets anders komen afhalen, is het voor ons erg handig en fijn, als je van te voren de bestelling plaatst. Tevens voor jezelf ook wel zo prettig, dan hoef je niet lang buiten te wachten.

Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor rouwwerk en ander bijzonder bloemwerk. Neem bij voorkeur van te voren eerst telefonisch contact met ons op, dan kunnen we alvast de mogelijkheden bespreken en zorgen we ervoor dat we een plek in de winkel hebben om alles verder door te spreken.

Daarnaast zijn we bereikbaar via mail/ app/ tel ! De orders die dan geplaatst worden zullen natuurlijk worden uitgevoerd. Onze etalage is op een dusdanige manier ingericht dat je (bijna) alle producten die we verkopen kunt zien. Als je langs loopt, maak foto’s van hetgeen wat je zou willen hebben. App ons dat door en we bespreken hoe je het wilt hebben, afhalen of bezorgen, ingepakt of niet, alles kan.

App ons: 06-17531128, bel : 050-2804715, mail: info@mashgroningen.nl

Wist u dat wij ook bloemabonnementen aanbieden? Helemaal op maat, dus wilt u 1x per week, 2x per week of nog anders? Dat kan, we spreken samen een bedrag af en hoe vaak u een boeket (bezorgd?) wilt hebben.

Bloemwerk, boeketten, kerststukken of andere items uit onze collectie bestellen? Wel zo handig, dan staat het voor u klaar! Mail info@mashgroningen.nl of bel ons gerust 050-2804715 en vraag naar de mogelijkheden. Appen kan ook: 06-17531128.

U kunt ten alle tijde bij ons terecht om uw bloemwerk te laten bezorgen. In en rondom de stad Groningen bezorgen wij zelf. Buiten de stad regelen wij voor u.

Wij verzorgen voor diverse klanten (bedrijfsmatig en particulier) bloem-abonnementen. U kunt er voor kiezen om b.v. wekelijks, 2-wekelijks of wanneer u wilt verse bloemen of een bloemstuk te ontvangen. Samen spreken we de frequentie en bedrag af. Ook kunnen we de bloemen gelijk in een vaas opmaken of we bezorgen u alleen de bloemen zodat u deze in uw eigen vaas kunt doen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor rouw- en trouwwerk. In overleg is alles mogelijk en willen we graag het bloemwerk voor u verzorgen waar u een goed gevoel bij heeft. Wij streven er naar om uw idee weer te geven wat passend voor u is.