Nieuws

Hier vindt u alle nieuws van MASH. Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Zo kunnen wij informeren over onze nieuwtjes, extra koopzondagen en nieuwe collectie. Wij zullen uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan het verspreiden van de nieuwsbrief.

Iedere donderdag geopend tot 19.00 uur en iedere vrijdagavond geopend tot 20.00 uur.

Wist u dat wij ook bloemabonnementen aanbieden? Helemaal op maat, dus wilt u 1x per week, 2x per week of nog anders? Dat kan, we spreken samen een bedrag af en hoe vaak u een boeket (bezorgd?) wilt hebben.

Bloemwerk, boeketten bestellen? Wel zo handig, dan staat het voor u klaar! Mail info@mashgroningen.nl of bel ons gerust 050-2804715 en vraag naar de mogelijkheden.

 

U kunt ten alle tijde bij ons terecht om uw bloemwerk te laten bezorgen. In en rondom de stad Groningen berzorgen wij zelf. Buiten de stad regelen wij voor u.

Wij verzorgen voor diverse klanten (bedrijfsmatig en particulier) bloem-abonnementen. U kunt er voor kiezen om b.v. wekelijks, 2-wekelijks of wanneer u wilt verse bloemen of een bloemstuk te ontvangen. Samen spreken we de frequentie en bedrag af. Ook kunnen we de bloemen gelijk in een vaas opmaken of we bezorgen u alleen de bloemen zodat u deze in uw eigen vaas kunt doen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor rouw- en trouwwerk. In overleg is alles mogelijk en willen we graag het bloemwerk voor u verzorgen waar u een goed gevoel bij heeft. Wij streven er naar om uw idee weer te geven wat passend voor u is.